Luchthavenvervoer in alle comfort

Taxi luchthavenvervoer, vlot, veilig en comfortabele taxitransfer van uw beginpunt naar het vliegveld

taxi naar de luchthaven
De Bisthovenlei 50
B-2100 Deurne(Antwerpen)

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem en Wilrijk

  • Bestemmingen
    ontdek je luchthaven, haven , treinstation
    nuttige info en tips, aankomst- en vertrektijden

Bestemming luchthaven vliegveld haven treinstation Zaventem Charleroi Eindhoven

Wij brengen u naar heel wat bestemmingen in binnen- en buitenland. Vanuit de regio Antwerpen brengen wij u naar luchthavens, havens, stations, toeristische trekpleisters, hotels, musea,...
Vooral voor luchthavens, wat immense gebouwen zijn, vindt u via deze pagina nuttige informatie en algemene zaken.
Per luchthaven vindt u tevens de rechtstreekse links naar de vertrek- en aankomsttijden. Zodat we een perfecte timing kunnen afspreken.

De 4 luchthavens waar we het meeste naar toerijden zijn Zaventem, Charleroi, Eindhoven en Schiphol

Deze 4 luchthavens zetten we wat extra in de verf met nuttige info en weetjes. U ziet hier bijvoorbeeld een filmpje van Brussels Airport met de nieuwe automatische grenscontrole. Reist u binnen de Shenghenzone dan is er geen grenscontrole.

Contact

Zaventem Brussels Airport

Brussels Airport

 

Zaventem luchthaven

Charleroi Brussels south airport

Charleroi Airport

 

Charleroi luchthaven

Eindhoven vliegveld

Eindhoven Airport

 

Eindhoven luchthaven

 

Schiphol luchthaven

Schiphol Airport

 

Schiphol Amsterdam luchthaven
vliegtuig dat opstijgt

Handbagage, wat mag je meennemen?

Wat je precies mee mag nemen in je handbagage hangt af van je luchtvaartmaatschappij en je vliegticket. Kijk de voorwaarden dus goed na op je ticket of check bij je luchtvaartmaatschappij, of via je reisbureau.
Je handbagage moet passen in het bagagekastje in het vliegtuig.
Mag over het algemeen niet groter zijn dan 55 x 40 x 20 cm. Reken daar ook de wieltjes, het handvat of de bagagedrager bij.
Meestal mag je ook nog een handtas meenemen.

Om veiligheidsredenen is de hoeveelheid vloeistoffen en gels die je in je handbagage mag meenemen, strikt beperkt.
Vloeistoffen en gels
Deze vloeistoffen en gels zijn wel toegestaan.
Verpakkingen van maximum 100 ml in een doorzichtig hersluitbaar plastic zakje met een totale inhoud van maximaal 1 liter.
Vloeistoffen die je kocht in de winkels op de luchthaven. De gekochte vloeistoffen worden verpakt in een speciale verzegelde zak. Die mag je pas openen op je bestemming.


Covid-19 maatregelen op reis - in de taxi - in het vliegtuig

Vergeet uw mondmasker niet. Het dragen van een mondmasker is momenteel verplicht in een vliegtuig. In de regel blijft een mondmasker verplicht op alle drukke plaatsen en luchthavens zijn drukke plaatsen. Gebruik uw gezond verstand, voor u zelf en al de mensen rondom u. Hou een sociale afstand, draag het mondmasker en denk aan een goede handhygiëne.

In de taxi of het busje hangt het dragen van het mondmasker af van de afstand tot elkaar. In onze busjes van 1+8 (taxichauffeur en 8 passagiers), kan je bijvoorbeeld met 2 tot 4 personen wel voldoende afstand van elkaar houden. Dit is ook afhankelijk van de dan geldige richtlijnen van de overheid over de bubbels. En neen we hebben niet over champagne maar over de sociale of familiale bubbel.

 

Niets vergeten? Wat mag u niet vergeten als u op reis of op zakenreis vertrekt?

Je welverdiende vakantie plan je best al geruime tijd op voorhand. Niet dat je je valies al maanden op voorhand inpakt, maar voor sommige documenten en soms inentingen, als je naar een tropisch land gaat, moet je toch wel een tijd op voorhand inplannen. Een paar dagen op voorhand, je reservaties nog eens checken, vergeet niet je luchthaven taxi!! te reserveren. Nog eens langs de apotheek voor de kleine kwaaltjes, e.a. Wij helpen u graag "op weg" met volgende tips.

Enkele maanden voor uw vakantie, documenten en vaccinaties

Is uw ID, uw identiteitskaart nog geldig tijdens uw reis. Reist u met kinderen denk dan aan een Kids-ID. Voor sommige landen heeft u een visum of reispas nodig. Is uw rijbewijs geldig in het buitenland. Heeft u een reisverzekering. Kent u de gegevens van de Belgische ambassade of consulaat op uw bestemming.


Gaat u naar tropische streken dan heeft u vaccinaties nodig. Sommige daarvan zijn verplicht. Contacteer uw huisarts voor meer informatie.

14 tal dagen voor vertrek, buitenlandse valuta's, online reservaties, denk aan uw luchthavenvervoer

Uw vertrek nadert, kijk na of u kan betalen in Euro's of heeft u buitenlandse valuta's nodig. Herbekijk uw reservaties. Creditcard niet vervallen. Boek uw luchthaven taxi (bij ons uiteraard).

Afhankelijk van uw bestemming neemt u soms best een mini reisapotheek mee. Voor sommige zaken kan je beter ter plaatse naar de lokale apotheek lopen. Op de Canarische eilanden heb je zonnecrème nodig voor een Afrikaanse zon. In Maleisië verkopen ze andere producten tegen insecten dan bij ons.

De dag voor vertrek. Tijd voor de valiezen en controleer uw vertrektijden. Zet uw wekker.

Tijd voor die valiezen in te pakken. Denk na over de juiste kleding, kijk het lokale weerbericht na. Alles bij voor de kinderen en of baby. Speelgoed en babyverzorging. Tandenborstel niet vergeten, heeft de kamer een haardroger. Vergeet uw GSM oplader niet.


Haal uw zonnebril uit de auto. Zwembroek niet vergeten. Speelkaarten of andere leuke gezelschapsspelen. Is er nog voldoende geheugen vrij op uw smartphone voor al uw selfies en familievideo's ?

U vertrekt, handbagage en reisdocumenten bij de hand.

Hierboven op de deze pagina vindt u al een technische omschrijving i.v.m. uw handbagage. Kijk steeds de regels na van de luchtvaartmaatschappij. Wij raden aan om voor een extra dag kledij mee te nemen. Het zou niet de eerste keer zijn dat uw bagage op een ander vliegtuig zit en met vertraging aankomt. Identiteitskaarten en reisdocumenten heeft u binnen handbereik. Aan uw taxitransfer moet je niet denken, want wij staan op het afgesproken uur aan uw voordeur. En uw luchthavenvervoer retour vergeten te boeken? Vertel het de chauffeur en we plannen dat onmiddellijk in.

Hoe laat is het op uw bestemming?

Bekijk hieronder de wereldkaart met de tijdzones en bereken wat uw aankomsttijd ter plekke zal zijn

tijdzone wereld

Tot aan de ingang van het luchthavengebouw

Wij parkeren ons zo dicht mogelijk bij de ingang. Wij letten er mee op dat u alles bij heeft. Goede reis, en wanneer u terugkomt staan we voor u klaar.

luchthaveningang

Praktisch

Wij hanteren vaste tarieven, geen onaangename verassing bij betaling. U heeft heel wat betalingsmogelijkheden: cash, met bancontact maestro, creditcard of voor bedrijven via factuur. Onze diensten zijn grensoverschrijdend, wij rijden in binnen- en buitenland. Vooral handig als u in een grensstreek woont. In een busje gaan tot 8 passagiers en al hun bagage.

Taxitransfer naar de luchthaven, haven of treinstation waar je op kan rekenen voor business en particulieren

Luchthaven Taxi

  • Wij brengen u altijd veilig naar het luchthavengebouw en naar huis
  • Prijzen liggen vast per gemeente, afgesproken prijzen
  • Correcte service, beleefd en vlot
  • Voor business of particulier
  • Van 1 persoon tot groepen