Luchthavenvervoer in alle comfort

Taxi luchthavenvervoer, vlot, veilig en comfortabele taxitransfer van uw beginpunt naar het vliegveld

taxi naar de luchthaven
De Bisthovenlei 50
B-2100 Deurne(Antwerpen)

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem en Wilrijk

  • Charleroi Brussels south Airport
  • Aeroport de Charleroi
  • Luchthaven Charleroi

Luchthaven Charleroi Brussels South Airport

Charleroi luchthaven

Vind uw vlucht

Vertrektijden, landingstijden en nuttige informatie over Charleroi Brussels south Airport via onderstaande link

 

Aankomst en vertrektijden
vind uw vlucht

 

 

Reserveer uw
luchthaventaxi
T 0465 80 76 83

Ophaalpunt luchthaven

Leonidas Charleroi aankomsthal luchthavengebouw

Afspreekpunt Aankomst

Indien wij u ophalen aan de luchthaven dan wordt er meestal afgesproken aan de Leonidas shop in de aankomsthal van Charleroi.

Een paar kerncijfers

Vanuit Charleroi vliegt u naar 190 bestemmingen in 53 landen. 8 miljoen passagiers per jaar met 9 luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven biedt rechtstreeks en via toeleveranciers werk aan meer dan 3000 mensen.

Charleroi Internationale luchthaven

8 miljoen passagiers werden vervoerd naar meer dan 50 landen. De belangrijkste zijn Italië, Spanje, Frankrijk, Marokko en Polen. De luchthaventerminal groeit mee met extra commerciële ruimte. De internationale zone breidt gevoelig uit naar 1000 m2, met een bijhorend terras van 370 m2.

Weetjes over Charleroi Brussels South Airport luchthaven

Aéroport de Charleroi Bruxelles-Sud of ook wel de luchthaven van Gosselies genoemd.

De tarmac van de luchthaven, de start- en landingsbaan van de luchthaven is 2550 meter lang op 46 meter breed er is een verlenging van de tarmac gepland in 2021 naar 3200 meter.

Charleroi is geografisch goed gelegen door de hoge bevolkingsconcentratie in een straal van 150 tot 200 km rond de luchthaven.
Gelegen op het grondgebied van Gosselies is Charleroi airport goed bereikbaar via de weg.

Er is een shuttle, een bus verbinding met verschillende grote steden maar niet met Antwerpen. Met onze minibusjes brengt Luchthavenvervoer Antwerpen u vlot naar Charleroi en ook voor uw terugreis.
Je kan ook met de wagen gaan, maar parkeren is duur. We horen soms verhalen dat de vlucht met Ryanair goedkoper was dan de parking op Charleroi. Brussels South Charleroi Airport is in cijfers de tweede luchthaven van ons land ophet gebied van passagiersvervoer. De luchthaven zet nu naast personenvervoer ook volop in op vrachtvervoer.

Door de geringe grootte en de relatieve nabijheid van Brussel, maakt dat de luchthaven een interessante bestemming voor low-cost luchtvaartmaatschappijen. Ryanair heeft in Charleroi Airport één van haar hubs gevestigd. Andere actieve commerciële maatschappijen zijn TUI fly en Wizz Air. Ten slotte wordt de luchthaven eveneens gebruikt voor privaat luchtverkeer.