Luchthavenvervoer in alle comfort

professioneel luchthavenvervoer, vlot, veilig en comfortabel van uw beginpunt naar uw bestemming.

professionele taxi
De Bisthovenlei 50
B-2100 Deurne(Antwerpen)

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Vervoer in alle comfort

 • passagiers in luchthavengebouw
  Luchthavenvervoer
  Tel 0465 80 76 83
  Berendrecht

Luchthavenvervoer Berendrecht Zaventem Charleroi Schiphol Eindhoven luchthavens taxi

Wij brengen u veilig, vlot en comfortabel van Berendrecht naar uw bestemming. Naar de luchthaven van Zaventem en 15 andere luchthavens. Vervoer van personen naar binnen- en buitenland aan afgesproken tarieven 24 u op 24, 7 dagen op 7. Luchthavenvervoer Berendrecht. Zonder zorgen of stress naar je luchthaven of bestemming!

luchthaventransfer van Berendrecht naar uw luchthaven 24 op 24 uur, 7 dagen op 7

luchthaventaxi's in alle comfort

Zaventem vertrekhal

Vertrekhal Zaventem gates Brussels Airport

aankomst luchthaven nacht

aankomst luchthaven in de late avond

luchthavengebouw Eindhoven

luchthavengebouw Eindhoven vliegveld

Luchthavenvervoer Berendrecht
Wie zijn wij?

Airport taxi naar alle luchthavens. Voor vervoer vanuit Berendrecht naar eender welke luchthaven, treinstation, haven of hotel en dit voor heel Europa, bent u bij ons aan het juiste adres. Luchthavenvervoer Antwerpen is uw specialist in vervoer per taxi of minibus naar alle luchthavens.
Onze chauffeurs brengen dagelijks reizigers van Berendrecht naar de luchthaven of gaan mensen ophalen aan de luchthavens.
Wij bieden een betaalbare transferservice met bekwame bestuurders in comfortabele auto’s die garant staan voor uw veiligheid. Professioneel personenvervoer naar en van luchthavens naar keuze.
Al onze wagens zijn proper en worden ontsmet na elk transport. De chauffeur van Luchthavenvervoer Berendrecht helpt een handje mee met de bagage. Zo worden de valiezen netjes in het voertuig gestapeld. Op vraag zorgen wij voor veilige kinderzitjes.

Vervoer van de Luchthaven naar Berendrecht
Wij bieden u een betaalbare luchthaventaxi met vriendelijke en veilig rijdende chauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid. Dienstgericht vervoer naar en van luchthaven van Frankfurt. Wij rekenen voor luchthavenvervoer geen vertrekkosten aan en rijden aan scherpe tarieven.
Wilt u de kostprijs weten voor vervoer van Berendrecht naar een andere luchthaven? Ga dan naar onze pagina tarieven-prijzen. Daar kan je onmiddellijk de kostprijs ontdekken voor uw transfer met onze shuttledienst.
Kies voor een betrouwbare taximaatschappij:
Luchthavenvervoer Berendrecht
24 uur per dag en 7 dagen per week een snelle en veilige service
Wij hanteren een zeer scherp taxitarief
Reserveer eenvoudig een taxirit naar de luchthaven.
Onze taxichauffeurs zijn zeer ervaren
Comfortabele luxe minibus taxi’s tot 8 passagiers
onze wagens vervoeren u naar alle luchthavens in binnen- en buitenland

Contacteer ons voor Luchthavenvervoer Berendrecht

Wij zijn bereikbaar 24 uur per dag.
Voor meer info of reservatie van uw luchthavenvervoer

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Wij bieden u particuliere en zakelijke luchthaventransfers tegen scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Onze waarden bestaan uit klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, veiligheid. Dit zijn zaken die hoog aangeschreven staan bij het bedrijf. Het is de dienstverlening die u verdient.

Luchthaven Luik:
Liege Airport wordt ook wel Luchthaven Luik-Bierset genoemd. Het is een luchthaven 10 km ten westen van de Belgische stad Luik. De luchthaven ligt op het grondgebied van Bierset, een deelgemeente van Grâce-Hollogne. In België is het de grootste goederenluchthaven en de op twee na grootste passagiersluchthaven na Brussels Airport en Brussels South Charleroi Airport.

Luchthaven Zaventem:
Brussels Airport is de nationale luchthaven van België. Brussels Airport is op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van België. Tussen Zaventem, Diegem, Melsbroek en Steenokkerzeel lag een uitgestrekt landbouwplateau. Dit voormalige hertogelijk jachtdomein was ideaal als nieuwe vestigingsplaats voor de nationale luchthaven. In 1940, bij het begin van de oorlog, bouwde de Duitse invaller Melsbroek, een militair vliegveld op een gebied van om en bij de 600 hectare in Melsbroek en Steenokkerzeel, met drie start- en landingsbanen in een driehoek (07/25, 01/19 en 12/30). De eerste landingsbaan was al in juli 1940 afgewerkt; de anderen volgden spoedig. Na de oorlog vond de Belgische overheid de locatie wel geschikt als nieuwe luchthaven voor Brussel en het militaire vliegveld van Melsbroek werd omgevormd tot civiele luchthaven door de bouw van een luchthavengebouw en de verlenging van de start- en landingsbanen.

Luchthaven Antwerpen: (Deurne)
De geschiedenis van de Luchthaven Antwerpen is onlosmakelijk verbonden met het ontstaan van de eerste luchtvaartactiviteiten in België. Deze “Geschiedenis in vogelvlucht” geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen.

 

vliegtuig wolken

 

Luchthaventaxi Berendrecht. Wordt een van onze tevreden en vaste klanten.
Taxi Luchthavenvervoer Berendrecht, vorig jaar hebben wij meer dan 74 000 tevreden klanten vervoerd.

U zoekt een luchthaventaxi in de regio van Berendrecht?

Wij komen u ophalen bij uw woning. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en vlot op uw bestemming. Wij brengen u naar 15 luchthavens in binnen- en buitenland, naar alle treinstations en havens.
Van 1 tot en met 8 personen, zonder de taxichauffeur bij te rekenen, brengen wij u vanuit Berendrecht in een taxi naar de luchthaven waar u naartoe wilt! Dit in de meest comfortabele omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.
Dankzij Luchthavenvervoer Antwerpen begint uw reis aan uw voordeur te Berendrecht. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven, Schiphol, Rotterdam, Luik, Oostende, Dusseldorf, Keulen, Rijsel, Parijs,...


Waarom kiezen voor Luchthavenvervoer Antwerpen taxi’s in Berendrecht?


Lage Tarieven, geen reserveringskosten of toeslagen
Bespaar tijd en geld, vaste tarieven betekent geen prijsdiscussies
Betrouwbaar, ervaren en meertalige taxichauffeurs
Eenvoudig, online reserveren in minder dan een minuut

Taxi Luchthaven Berendrecht nodig? Boek je shuttle naar de luchthaven. Het reserveren van uw luchthavenvervoer is eenvoudig. Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt. Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer. Reserveer en betaal veilig met Bancontact, Visa of Mastercard. Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

vliegtuig

LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – LILLE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Rijsel of een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel naar Berendrecht.
LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – OOSTENDE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Oostende of een taxi van de Luchthaven Oostende naar Berendrecht.
LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – CHARLEROI
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Charleroi of een taxi van van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies naar Berendrecht.
LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – DÜSSELDORF
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Düsseldorf in Duitsland of een taxi van Düsseldorf Airport naar Berendrecht.
LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – EINDHOVEN
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Eindhoven of een taxi van Eindhoven Airport naar Berendrecht.
LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – ANTWERPEN
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Antwerpen of een taxi van de Luchthaven Antwerpen naar Berendrecht.
LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – ZAVENTEM
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Zaventem of een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven naar Berendrecht.
LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – SCHIPHOL
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Amsterdam of een taxi van Amsterdam Airport Schiphol naar Berendrecht.
LUCHTHAVEN TAXI Berendrecht – Charles de Gaulle
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Charles de Gaulle in Roissy of een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle naar Berendrecht.

Prijzen van Taxi Berendrecht Luchthaven


Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Berendrecht?

De prijs van uw Taxivervoer vanuit Berendrecht, is afhankelijk van de bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Luchthavenvervoer Antwerpen is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven in Berendrecht, een spécialist in luchthavenvervoer.
Hierdoor kunnen wij vaak betere prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Kijk op de tarieven pagina voor de prijs vanuit uw gemeente. Of contacteer ons voor uw luchthavenvervoer met privé taxi. Er zijn meerdere taxibedrijven in Berendrecht en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden. Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per gemeente.
Vraag uw ritprijs aan, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs er zijn geen verborgen kosten.
Luchthaventransfer vanuit Berendrecht met privé taxi tegen vaste prijs. Kijk niet meer naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Berendrecht, dan brengen wij u zo dicht mogelijk tot aan de inkom van het luchthavengebouw.
LVA heeft uitsluitend bekwame professionele chauffeurs in dienst. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.
Luchthavenvervoer Antwerpen: uw spécialist in transfers en Taxivervoer in de provincie Antwerpen.
Bent u een inwoner van Berendrecht? En u bent op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is Luchthavenvervoer Antwerpen gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.
Wij komen u eender waar ophalen in Berendrecht. De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Berendrecht komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze taxi’s.
Taxi Luchthaven vanuit Berendrecht en omgeving.

vliegtuig landing

Taxi Luchthavenvervoer Berendrecht

Luchthavenvervoer Antwerpen verstrekt professionele en betrouwbare luchthaventransfers vanuit uw gemeente Berendrecht. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden het goedkoopste luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar het vliegveld aan. Bespaar tot wel 35%. Luchthaven taxitransfer naar verschillende luchthavens van België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthavens van Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthavenvervoer met comfortabele, veilige, nette, ontsmette en goed onderhouden wagens. Privé en zakelijk vervoer. Reserveer uw luchthaventaxi in uw gemeente Berendrecht.
Voordelig luchthavenvervoer met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Taxi Luchthavenvervoer Berendrecht brengt u veilig en vlot naar de vlieghaven. Ook u kan beroep doen op Taxivervoer Berendrecht. De airport service van de provincie Antwerpen.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze taxidiensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.
Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueus voertuig. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.
Bij Luchthavenvervoer Berendrecht staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die kan u zien op onze tarieven pagina.
Reserveer dus snel uw taxi!

 

Het grootste voordeel van Luchthaven Taxi Berendrecht is dat we werken met lage, vaste prijzen tot wel 35% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor transfers van en naar de luchthaven als voor standaard taxidiensten.

Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 1 tot 8 personen exclusief de chauffeur. In een busje gaan dus 8 passagiers met plaats voor al uw bagage en de chauffeur.
Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te reserveren. Want bij Taxi Berendrecht staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een nette wagen om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

 

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?


De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Berendrecht hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen, Charleroi, Zaventem, en vele andere luchthavens.
In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Berendrecht, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten naar de luchthaven zullen bedragen. Geen onaangename verrassingen dus bij de aankomst.
Low-cost top privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Berendrecht – nu met vaste prijzen!

 

Al onze taxidiensten gelden voor particulieren en ondernemingen

Schiphol

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

voordelen van luchthavenvervoer door Taxivervoer Berendrecht

U geniet van de voordelen van luchthavenvervoer door Taxivervoer Berendrecht omdat:

Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio
Professionele chauffeurs
Prijs per auto, niet per persoon
Privé deur-tot-deur taxi service
Comfortabele wagens
24/24 en 7/7 bereikbaar

Taxi Luchthavenvervoer Berendrecht

Reserveer uw taxi op voorhand via onze website. Vul het formulier en krijg meteen een offerte. In de prijs is alles inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW.
Na uw reservatie, bevestigen wij ASAP uw luchthavenvervoer. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.
Reserveer nu uw luchthavenvervoer

 

Luchthavenvervoer Berendrecht Zaventem:
Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Berendrecht naar Zaventem.

Luchthavenvervoer Berendrecht Charleroi:
Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Berendrecht. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Berendrecht naar Charleroi.

Luchthavenvervoer Berendrecht Oostende:
Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Luchthaven Oostende naar Berendrecht? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Berendrecht naar Oostende.

Luchthavenvervoer Berendrecht Antwerpen:
De Luchthaven Antwerpen is onze thuis luchthaven. Wij brengen u van Berendrecht naar de luchthaven van Deurne voor een topprijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Antwerpen-Deurne.

Luchthavenvervoer Berendrecht Luik:
Luchthaven Luik-Bierset. Wij brengen u van Berendrecht naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Luik.

Luchthavenvervoer Berendrecht Eindhoven:
Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Berendrecht. Of van uw regio naar het vliegveld Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Berendrecht naar Eindhoven.

Luchthavenvervoer Berendrecht Schiphol:
Via ons boekt u goedkoop een luchthaventransfer naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Berendrecht. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit uw regio.

Luchthavenvervoer Berendrecht Düsseldorf:
Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Berendrecht naar de Flughafen von Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland Düsseldorf.

Luchthavenvervoer Berendrecht Keulen:
Keulen: Soms is het goedkoper om via Keulen Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkope luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Berendrecht naar Keulen.

Luchthavenvervoer Berendrecht Charles de Gaulle:
U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Berendrecht? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Berendrecht naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthavenvervoer Berendrecht Lille:
Een taxi naar de Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Berendrecht naar Rijsel.

Taxi van of naar het station

Antwerpen Centraal

Berchem

Brussel midi

Gent Sint Pieters

Breda

Mortsel

Ekeren

Kalmthout

Essen

Sint-Niklaas

Luchthavenvervoer Antwerpen vervoer naar en van het treinstation

luchthavens

Van en naar de luchthaven, station, haven, hotel, beurs, evenement, restaurant, trouwfeest, binnen- en buitenland,....

concurrentiële tarieven

lees meer

Bekwame chauffeurs

Uw chauffeur brengt u en haalt u op waar en wanneer u wilt. Concrete en correcte afspraken en service.

zorgeloos personenvervoer

lees meer

vervoer voor bedrijven

Naast personenvervoer voor bedrijven, brengen wij ook dringende documenten ter plaatse in de haven of op andere plaatsen.

zakelijk vervoer

Lees meer

Personenvervoer in alle comfort

Wij staan voor een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Wij zorgen dat u veilig op uw bestemming geraakt.

Onze waarden: stiptheid, properheid, veiligheid, correcte afspraken, flexibel, bekwaamheid, comfortabel, zorgeloos, 24 op 24 top vervoer.

 • luchthavenvervoer
 • personenvervoer
 • directievervoer
 • heen en terug
 • WiFi aan boord
 • gratis flesje water
 • airport service
 • zakelijk vervoer
 • havenvervoer
 • documenten vervoer
 • trouwfeesten
 • binnen- en buitenland

Gemeente Berendrecht

Berendrecht is een dorp in het noorden van de Belgische stad Antwerpen. Het maakt deel uit van het Antwerpse district Berendrecht-Zandvliet-Lillo. Berendrecht was een zelfstandige gemeente tot het aangehecht werd bij Antwerpen in 1958.

Berendrecht ligt in het landschap van de Scheldepolders. Bedijkingen vonden plaats vanaf 1034. In het noordoosten beginnen pleistocene bossen en heidevelden die zich verder uitstrekken op Nederlands gebied. Een belangrijk natuurgebied in Berendrecht is het Reigersbos, met een reigerkolonie. Berendrecht wordt van de Schelde gescheiden door de Kanaaldokken, welke in verbinding staan met de Schelde-Rijnverbinding en via de Zandvlietsluis en de Berendrechtsluis met de Schelde.

Wacht niet te lang om uw rit te reserveren