Luchthavenvervoer in alle comfort

Taxi luchthavenvervoer, vlot, veilig en comfortabele taxitransfer van uw beginpunt naar het vliegveld

taxi naar de luchthaven
De Bisthovenlei 50
B-2100 Deurne(Antwerpen)

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem en Wilrijk

Taxivervoer diensten
Wie zijn wij?

Onze thuisbasis bevindt zich in de regio Antwerpen. Vlakbij de haven van Antwerpen. Wij zijn een vervoersbedrijf met bekwame en beleefde chauffeurs die voor een aangenaam en zorgenloos vervoer zorgen.

 

Als consument kan je bij ons terecht voor bedrijfsvervoer, personenvervoer naar luchthavens, stations, havens, hotels, beurzen, evenementen, en dringende documenten. Ons doel is om u gedurende uw reis zo goed mogelijk van dienst te zijn. Iedereen en alles komt steeds picobello op zijn bestemming aan.

 

Al onze taxidiensten gelden voor particulieren en ondernemingen

Wij zijn hoofdzakelijk actief in de Benelux en de andere buurlanden. Wij hechten belang aan uw comfort om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. Onze tarieven zijn competitief, wij bieden u een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. U betaalt steeds de afgesproken prijs.

 

Exclusieve service

U bent op zoek naar professioneel vervoer voor uzelf of uw gasten. LuchthavenVervoer Antwerpen verzekert uw wensen en behoeften. We regelen het vervoer op een zakelijke manier waarbij tijdprecisie, comfort en veiligheid van het allergrootste belang zijn en waar aandacht voor de consument voorop staat. Een taxibedrijf gespecialiseerd in het zakelijk segment, die garandeert dat zowel chauffeur als voertuig afgestemd zijn op de wensen van de zakelijke reiziger. Uiteraard kunnen we alle opdrachten op rekening uitvoeren.

 

Business services

Wij dragen zorg voor alle bestemmingsvervoer en vervoersdiensten voor uw zakelijke belangen. Wij hebben een pick-up-service van de luchthaven naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs halen u op bij de gate en dragen uw bagage voor u. Vanaf uw kantoor, thuis, hotel brengen wij u naar al uw bestemmingen zakelijk of privé. Wij bieden u de beste service. Zodoende kunt u kiezen uit voertuigen die passen in uw profiel, tevens kunt u ons specifieke instructies geven. Ons doel is om u gedurende uw reis zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zodoende kunt u uw tijd productief besteden. Wij rijden steeds vlot en veilig.

Taxidiensten op maat naar de gewenste plek in alle veiligheid met ervaren chauffeurs

een deel van ons wagenpark

wij passen ons vervoer aan, aan uw wensen. Vragen staat vrij!

haven transport

haven transport

vervoer in de havens
personenvervoer minibusjes

Tot 8 reizigers met bagage

vlot en veilig naar je bestemming
laadruimte

Wij helpen met invaliden

Achteraan hebben wij plaats voor rolstoelen

1968
verschillende bestemmingen

50+
luchthavens, stations, havens

218
tevreden vaste klanten

90000+
meer dan 90.000 km per jaar

Zakelijk personenvervoer

professionele chauffeurs die stipt en bewaam zijn

betalingsmogelijkheden

meerdere betalingsmogelijkheden

Cash, creditcard, maestro en voor onze vaste klanten en bedrijven de mogelijkheid via overschrijving. Betaling met kaart op voorhand meedelen aub.
airport service

Deel ons uw vluchtgegevens mee

Niemand wil zijn vlucht, boot of trein missen. Wij zijn online en volgen mee de reisinfo op. Zodat u op tijd bent. = No stress!
vaste tarieven

Altijd vaste tarieven, geen onaangename verassingen

Dag of nacht, week of weekend. Bij ons geldt steeds hetzelfde tarief. Eenvoudige prijzen voor tevreden klanten

U wenst uw rit online te reserveren of u wenst een offerte? Doet het snel en online via het reservatieformulier! Gemakkelijk en met een gerust gevoel naar uw bestemming.