Luchthavenvervoer in alle comfort

professioneel luchthavenvervoer, vlot, veilig en comfortabel van uw beginpunt naar uw bestemming.

professionele taxi
De Bisthovenlei 50
B-2100 Deurne(Antwerpen)

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Vervoer in alle comfort

 • passagiers in luchthavengebouw
  Luchthavenvervoer
  Tel 0465 80 76 83
  Schelle

Luchthavenvervoer Schelle Zaventem Charleroi Schiphol Eindhoven luchthavens taxi

Wij brengen u veilig, vlot en comfortabel van Schelle naar uw bestemming. Naar de luchthaven van Zaventem en 15 andere luchthavens. Vervoer van personen naar binnen- en buitenland aan afgesproken tarieven 24 u op 24, 7 dagen op 7. Luchthavenvervoer Schelle. Zonder zorgen of stress naar je luchthaven of bestemming!

luchthaventransfer van Schelle naar uw luchthaven 24 op 24 uur, 7 dagen op 7

luchthaventaxi's in alle comfort

Zaventem vertrekhal

Vertrekhal Zaventem gates Brussels Airport

aankomst luchthaven nacht

aankomst luchthaven in de late avond

luchthavengebouw Eindhoven

luchthavengebouw Eindhoven vliegveld

Luchthavenvervoer Schelle
Wie zijn wij?

Airport taxi naar alle luchthavens. Voor vervoer vanuit Schelle naar eender welke luchthaven, treinstation, haven of hotel en dit voor heel Europa, bent u bij ons aan het juiste adres. Luchthavenvervoer Antwerpen is uw specialist in vervoer per taxi of minibus naar alle luchthavens.
Onze chauffeurs brengen dagelijks reizigers van Schelle naar de luchthaven of gaan mensen ophalen aan de luchthavens.
Wij bieden een betaalbare transferservice met bekwame bestuurders in comfortabele auto’s die garant staan voor uw veiligheid. Professioneel personenvervoer naar en van luchthavens naar keuze.
Al onze wagens zijn proper en worden ontsmet na elk transport. De chauffeur van Luchthavenvervoer Schelle helpt een handje mee met de bagage. Zo worden de valiezen netjes in het voertuig gestapeld. Op vraag zorgen wij voor veilige kinderzitjes.

Vervoer van de Luchthaven naar Schelle
Wij bieden u een betaalbare luchthaventaxi met vriendelijke en veilig rijdende chauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid. Dienstgericht vervoer naar en van luchthaven van Frankfurt. Wij rekenen voor luchthavenvervoer geen vertrekkosten aan en rijden aan scherpe tarieven.
Wilt u de kostprijs weten voor vervoer van Schelle naar een andere luchthaven? Ga dan naar onze pagina tarieven-prijzen. Daar kan je onmiddellijk de kostprijs ontdekken voor uw transfer met onze shuttledienst.
Kies voor een betrouwbare taximaatschappij:
Luchthavenvervoer Schelle
24 uur per dag en 7 dagen per week een snelle en veilige service
Wij hanteren een zeer scherp taxitarief
Reserveer eenvoudig een taxirit naar de luchthaven.
Onze taxichauffeurs zijn zeer ervaren
Comfortabele luxe minibus taxi’s tot 8 passagiers
onze wagens vervoeren u naar alle luchthavens in binnen- en buitenland

Contacteer ons voor Luchthavenvervoer Schelle

Wij zijn bereikbaar 24 uur per dag.
Voor meer info of reservatie van uw luchthavenvervoer

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Wij bieden u particuliere en zakelijke luchthaventransfers tegen scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Onze waarden bestaan uit klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, veiligheid. Dit zijn zaken die hoog aangeschreven staan bij het bedrijf. Het is de dienstverlening die u verdient.

Luchthaven Luik:
Liege Airport wordt ook wel Luchthaven Luik-Bierset genoemd. Het is een luchthaven 10 km ten westen van de Belgische stad Luik. De luchthaven ligt op het grondgebied van Bierset, een deelgemeente van Grâce-Hollogne. In België is het de grootste goederenluchthaven en de op twee na grootste passagiersluchthaven na Brussels Airport en Brussels South Charleroi Airport.

Luchthaven Zaventem:
Brussels Airport is de nationale luchthaven van België. Brussels Airport is op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van België. Tussen Zaventem, Diegem, Melsbroek en Steenokkerzeel lag een uitgestrekt landbouwplateau. Dit voormalige hertogelijk jachtdomein was ideaal als nieuwe vestigingsplaats voor de nationale luchthaven. In 1940, bij het begin van de oorlog, bouwde de Duitse invaller Melsbroek, een militair vliegveld op een gebied van om en bij de 600 hectare in Melsbroek en Steenokkerzeel, met drie start- en landingsbanen in een driehoek (07/25, 01/19 en 12/30). De eerste landingsbaan was al in juli 1940 afgewerkt; de anderen volgden spoedig. Na de oorlog vond de Belgische overheid de locatie wel geschikt als nieuwe luchthaven voor Brussel en het militaire vliegveld van Melsbroek werd omgevormd tot civiele luchthaven door de bouw van een luchthavengebouw en de verlenging van de start- en landingsbanen.

Luchthaven Antwerpen: (Deurne)
De geschiedenis van de Luchthaven Antwerpen is onlosmakelijk verbonden met het ontstaan van de eerste luchtvaartactiviteiten in België. Deze “Geschiedenis in vogelvlucht” geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen.

 

vliegtuig wolken

 

Luchthaventaxi Schelle. Wordt een van onze tevreden en vaste klanten.
Taxi Luchthavenvervoer Schelle, vorig jaar hebben wij meer dan 74 000 tevreden klanten vervoerd.

U zoekt een luchthaventaxi in de regio van Schelle?

Wij komen u ophalen bij uw woning. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en vlot op uw bestemming. Wij brengen u naar 15 luchthavens in binnen- en buitenland, naar alle treinstations en havens.
Van 1 tot en met 8 personen, zonder de taxichauffeur bij te rekenen, brengen wij u vanuit Schelle in een taxi naar de luchthaven waar u naartoe wilt! Dit in de meest comfortabele omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.
Dankzij Luchthavenvervoer Antwerpen begint uw reis aan uw voordeur te Schelle. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven, Schiphol, Rotterdam, Luik, Oostende, Dusseldorf, Keulen, Rijsel, Parijs,...


Waarom kiezen voor Luchthavenvervoer Antwerpen taxi’s in Schelle?


Lage Tarieven, geen reserveringskosten of toeslagen
Bespaar tijd en geld, vaste tarieven betekent geen prijsdiscussies
Betrouwbaar, ervaren en meertalige taxichauffeurs
Eenvoudig, online reserveren in minder dan een minuut

Taxi Luchthaven Schelle nodig? Boek je shuttle naar de luchthaven. Het reserveren van uw luchthavenvervoer is eenvoudig. Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt. Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer. Reserveer en betaal veilig met Bancontact, Visa of Mastercard. Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

vliegtuig

LUCHTHAVEN TAXI Schelle – LILLE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Rijsel of een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel naar Schelle.
LUCHTHAVEN TAXI Schelle – OOSTENDE
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Oostende of een taxi van de Luchthaven Oostende naar Schelle.
LUCHTHAVEN TAXI Schelle – CHARLEROI
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Charleroi of een taxi van van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies naar Schelle.
LUCHTHAVEN TAXI Schelle – DÜSSELDORF
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Düsseldorf in Duitsland of een taxi van Düsseldorf Airport naar Schelle.
LUCHTHAVEN TAXI Schelle – EINDHOVEN
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Eindhoven of een taxi van Eindhoven Airport naar Schelle.
LUCHTHAVEN TAXI Schelle – ANTWERPEN
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Antwerpen of een taxi van de Luchthaven Antwerpen naar Schelle.
LUCHTHAVEN TAXI Schelle – ZAVENTEM
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Zaventem of een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven naar Schelle.
LUCHTHAVEN TAXI Schelle – SCHIPHOL
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Amsterdam of een taxi van Amsterdam Airport Schiphol naar Schelle.
LUCHTHAVEN TAXI Schelle – Charles de Gaulle
Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Charles de Gaulle in Roissy of een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle naar Schelle.

Prijzen van Taxi Schelle Luchthaven


Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Schelle?

De prijs van uw Taxivervoer vanuit Schelle, is afhankelijk van de bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Luchthavenvervoer Antwerpen is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven in Schelle, een spécialist in luchthavenvervoer.
Hierdoor kunnen wij vaak betere prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Kijk op de tarieven pagina voor de prijs vanuit uw gemeente. Of contacteer ons voor uw luchthavenvervoer met privé taxi. Er zijn meerdere taxibedrijven in Schelle en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden. Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per gemeente.
Vraag uw ritprijs aan, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs er zijn geen verborgen kosten.
Luchthaventransfer vanuit Schelle met privé taxi tegen vaste prijs. Kijk niet meer naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Schelle, dan brengen wij u zo dicht mogelijk tot aan de inkom van het luchthavengebouw.
LVA heeft uitsluitend bekwame professionele chauffeurs in dienst. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.
Luchthavenvervoer Antwerpen: uw spécialist in transfers en Taxivervoer in de provincie Antwerpen.
Bent u een inwoner van Schelle? En u bent op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is Luchthavenvervoer Antwerpen gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.
Wij komen u eender waar ophalen in Schelle. De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Schelle komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze taxi’s.
Taxi Luchthaven vanuit Schelle en omgeving.

vliegtuig landing

Taxi Luchthavenvervoer Schelle

Luchthavenvervoer Antwerpen verstrekt professionele en betrouwbare luchthaventransfers vanuit uw gemeente Schelle. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden het goedkoopste luchthavenvervoer vanuit Schelle naar het vliegveld aan. Bespaar tot wel 35%. Luchthaven taxitransfer naar verschillende luchthavens van België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthavens van Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthavenvervoer met comfortabele, veilige, nette, ontsmette en goed onderhouden wagens. Privé en zakelijk vervoer. Reserveer uw luchthaventaxi in uw gemeente Schelle.
Voordelig luchthavenvervoer met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Taxi Luchthavenvervoer Schelle brengt u veilig en vlot naar de vlieghaven. Ook u kan beroep doen op Taxivervoer Schelle. De airport service van de provincie Antwerpen.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze taxidiensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.
Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueus voertuig. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.
Bij Luchthavenvervoer Schelle staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die kan u zien op onze tarieven pagina.
Reserveer dus snel uw taxi!

 

Het grootste voordeel van Luchthaven Taxi Schelle is dat we werken met lage, vaste prijzen tot wel 35% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor transfers van en naar de luchthaven als voor standaard taxidiensten.

Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 1 tot 8 personen exclusief de chauffeur. In een busje gaan dus 8 passagiers met plaats voor al uw bagage en de chauffeur.
Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te reserveren. Want bij Taxi Schelle staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een nette wagen om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

 

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?


De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Schelle hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen, Charleroi, Zaventem, en vele andere luchthavens.
In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Schelle, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten naar de luchthaven zullen bedragen. Geen onaangename verrassingen dus bij de aankomst.
Low-cost top privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Schelle – nu met vaste prijzen!

 

Al onze taxidiensten gelden voor particulieren en ondernemingen

Schiphol

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

voordelen van luchthavenvervoer door Taxivervoer Schelle

U geniet van de voordelen van luchthavenvervoer door Taxivervoer Schelle omdat:

Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio
Professionele chauffeurs
Prijs per auto, niet per persoon
Privé deur-tot-deur taxi service
Comfortabele wagens
24/24 en 7/7 bereikbaar

Taxi Luchthavenvervoer Schelle

Reserveer uw taxi op voorhand via onze website. Vul het formulier en krijg meteen een offerte. In de prijs is alles inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW.
Na uw reservatie, bevestigen wij ASAP uw luchthavenvervoer. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.
Reserveer nu uw luchthavenvervoer

 

Luchthavenvervoer Schelle Zaventem:
Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Schelle naar Zaventem.

Luchthavenvervoer Schelle Charleroi:
Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Schelle. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Schelle naar Charleroi.

Luchthavenvervoer Schelle Oostende:
Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Luchthaven Oostende naar Schelle? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Schelle naar Oostende.

Luchthavenvervoer Schelle Antwerpen:
De Luchthaven Antwerpen is onze thuis luchthaven. Wij brengen u van Schelle naar de luchthaven van Deurne voor een topprijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Antwerpen-Deurne.

Luchthavenvervoer Schelle Luik:
Luchthaven Luik-Bierset. Wij brengen u van Schelle naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Luik.

Luchthavenvervoer Schelle Eindhoven:
Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Schelle. Of van uw regio naar het vliegveld Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Schelle naar Eindhoven.

Luchthavenvervoer Schelle Schiphol:
Via ons boekt u goedkoop een luchthaventransfer naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Schelle. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit uw regio.

Luchthavenvervoer Schelle Düsseldorf:
Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Schelle naar de Flughafen von Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland Düsseldorf.

Luchthavenvervoer Schelle Keulen:
Keulen: Soms is het goedkoper om via Keulen Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkope luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Schelle naar Keulen.

Luchthavenvervoer Schelle Charles de Gaulle:
U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Schelle? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Schelle naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthavenvervoer Schelle Lille:
Een taxi naar de Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Schelle naar Rijsel.

Taxi van of naar het station

Antwerpen Centraal

Berchem

Brussel midi

Gent Sint Pieters

Breda

Mortsel

Ekeren

Kalmthout

Essen

Sint-Niklaas

Luchthavenvervoer Antwerpen vervoer naar en van het treinstation

luchthavens

Van en naar de luchthaven, station, haven, hotel, beurs, evenement, restaurant, trouwfeest, binnen- en buitenland,....

concurrentiële tarieven

lees meer

Bekwame chauffeurs

Uw chauffeur brengt u en haalt u op waar en wanneer u wilt. Concrete en correcte afspraken en service.

zorgeloos personenvervoer

lees meer

vervoer voor bedrijven

Naast personenvervoer voor bedrijven, brengen wij ook dringende documenten ter plaatse in de haven of op andere plaatsen.

zakelijk vervoer

Lees meer

Personenvervoer in alle comfort

Wij staan voor een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Wij zorgen dat u veilig op uw bestemming geraakt.

Onze waarden: stiptheid, properheid, veiligheid, correcte afspraken, flexibel, bekwaamheid, comfortabel, zorgeloos, 24 op 24 top vervoer.

 • luchthavenvervoer
 • personenvervoer
 • directievervoer
 • heen en terug
 • WiFi aan boord
 • gratis flesje water
 • airport service
 • zakelijk vervoer
 • havenvervoer
 • documenten vervoer
 • trouwfeesten
 • binnen- en buitenland

Gemeente Schelle

Schelle is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente Schelle had op 1 januari 2022 8.692 inwoners op een oppervlakte van 783 ha. Het dorp ligt aan de Schelde, nabij de monding van de Rupel en wordt voorts begrensd door de Benedenvliet (Grote Struisbeek) in het noorden en de Wullebeek in het zuiden. Schelle behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Boom.

Schelle heeft geen deelgemeenten. Het dorp is door lintbebouwing en verkavelingen aaneengegroeid met Hemiksem in het noorden en Niel in het zuiden. De andere buurgemeenten zijn Aartselaar in het oosten, Bornem in het zuiden (aan de overkant van de Rupel) en Kruibeke in het westen (aan de overkant van de Schelde).

Schelle kent enkele historische gehuchten waaronder de Mikman, Laarhoek, Boerenhoek, Willehoek en Wittegevel. Mikman komt verder van de Y-vormige spaak (een mik) waar mensen gedurende de middeleeuwen werden opgehangen met een doodstrijd tot gevolg. De man die deze verhanging deed werd ook wel de 'mikman' genoemd. De Laarhoek is vernoemd naar het Kasteel Laarhof, vernoemd naar een Antwerpse schepen: Jan van Laere. De 'boerenhoek' verwijst naar de omgeving rond de tuinlei en de steenwinkelstraat waar oorspronkelijk zeer veel boerderijen waren. Het gehucht 'wittegevel' komt voort van de wittegevelstraat waar de huizen vroeger allemaal een witte gevel hadden. Ook was er een klein gehucht, gevormd aan de huidige Biesaerdeweg, het gehucht: Willehoek. Hier zouden gedurende de middeleeuwen enkele huizen, boerderijen en zelfs een kleine kerk of kapel gestaan hebben en was op die manier afgesloten van het dorpscentrum. Het gehucht Willehoek heeft haar naam ongetwijfeld te danken aan de 'Wullebeek', die pal naast het gehucht liep.

Wacht niet te lang om uw rit te reserveren