Luchthavenvervoer in alle comfort

Taxi luchthavenvervoer, vlot, veilig en comfortabele taxitransfer van uw beginpunt naar het vliegveld

taxi naar de luchthaven
De Bisthovenlei 50
B-2100 Deurne(Antwerpen)

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem en Wilrijk

  • Brussels Airport
  • Vliegveld Zaventem
  • Luchthaven Zaventem

Zaventem Brussels Airport taxitransfer naar de nationale luchthaven

Zaventem Brussels Airport

Vind uw vlucht

Vertrektijden, landingstijden en nuttige informatie over Brussels Airport via onderstaande link

 

Aankomst en vertrektijden
vind uw vlucht

 

 

Reserveer uw
luchthaventaxi
T 0465 80 76 83

Ophaalpunt luchthaven

Java coffee shop aankomsthal Zaventem

Afspreekpunt Aankomst

Indien wij u ophalen aan de luchthaven dan wordt er meestal afgesproken aan het Java Coffee House in de aankomsthal van Zaventem.

Airport Connector

De ‘Connector’ is de verbinding tussen het hoofdgebouw en Pier A. Daardoor kunnen reizigers sneller van de check-in naar hun gate. In het gebouw is een groot shoppinggedeelte, met de grootste parfum- en cosmeticawinkel van België. Daarnaast is er ruimte voor restaurants en ontspanning. Met de bouw van de Connector wordt ook de veiligheidsprocedure op Zaventem hernieuwd.

Luchtverkeerstoren

Skeyes is de nieuwe naam voor Belgocontrol, de luchtverkeersleiding van Brussels Airport. skeyes verzekert de veiligheid en de efficiëntie van het luchtverkeer in België, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De luchtverkeersleiders van skeyes begeleiden elke dag meer dan 3.000 vliegtuigen, goed voor meer dan een miljoen vliegbewegingen per jaar.

Weetjes over Brussels Airport Zaventem vliegveld Brussel nationaal

Jaarlijks verwerkt de nationale luchthaven meer dan 25 miljoen passagiers en de trend is nog steeds in stijgende lijn. Brussel is dan ook het hart van Europa.

Banenstelsel:
Brussels Airport heeft een banenstelsel met 3 start- en landingsbanen die samen een Z vormen: de twee parallelle banen 07L/25R en 07R/25L en de dwarsbaan 01/19. Baan 07L/25R heeft een lengte van 3.638 m, baan 07R/25L telt 3.211 m en baan 01/19 is 2.984 meter lang.

Baannummering:
Elk van deze start- en landingsbanen kan in twee richtingen worden gebruikt. Afhankelijk van de gebruiksrichting wordt één van de twee complementaire namen gebruikt. De cijfers komen overeen met de hoek die wordt gevormd tussen het magnetische noorden en de vliegrichting van het toestel gedeeld door 10. Letters worden toegevoegd indien twee of meerdere banen parallel liggen. Met 'L' wordt de baan links aangeduid wanneer je in de vliegrichting kijkt, 'R' duidt op de baan rechts.

Wist je dat er dagelijks 1162 liter bier gedronken wordt op de luchthaven. Meer van zo'n fun & facts vind je via ondestaande link.