Luchthavenvervoer in alle comfort

Taxi luchthavenvervoer, vlot, veilig en comfortabele taxitransfer van uw beginpunt naar het vliegveld

taxi naar de luchthaven
De Bisthovenlei 50
B-2100 Deurne(Antwerpen)

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@luchthavenvervoer-antwerpen.be

Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem en Wilrijk

  • Eindhoven Airport
  • Vliegveld Eindhoven
  • aankomsthal Eindhoven

Eindhoven Airport luchthaven vliegveld

Eindhoven Airport

Vind uw vlucht

Vertrektijden, landingstijden en nuttige informatie over Eindhoven Airport via onderstaande link

 

Aankomst en vertrektijden
vluchtinfo

 

Reserveer uw
luchthaventaxi
T 0465 80 76 83

Ophaalpunt luchthaven

Inkomhal luchthaven Eindhoven
Upstairs ontbijt Eindhoven

Ontbijten op de luchthaven

Vertrek je vroeg en wil je toch nog even een stevig ontbijtje veroberen? Een all-you-can-eat ontbijtbuffet vind je in het Tulip Inn Eindhoven Airport. En vertrek je in het midden van de nacht dan kan er een heerlijk ontbijtpakket to-go worden verzorgd. Upstairs is dé bar van Eindhoven Airport, waar je geniet van een prachtig uitzicht over de terminal. Vanuit de gezellige bar kijk je neer op de aankomst- en vertrekhal, met alle shops. Hier drink je je favoriete drankje, terwijl je geniet van een kleine maaltijd. Ook als je niet in het hotel overnacht, ben je welkom bij Upstairs.
vliegangst

Vliegangst is niet nodig

Ongeveer 6,5% van de bevolking heeft vliegangst. Vliegen is echter de veiligste manier van reizen. Tijdens een vlucht zijn er soms turbulenties, dit heeft te maken met de luchtlagen waardoor het vliegtuig vliegt. Vergelijk het met een boot op het water. Door de golven beweegt deze maar zinkt niet. Hetzelfde geldt voor vliegtuigen. Met de auto reizen is dus gevaarlijker dan met het vliegtuig. Reizen met een professionele chauffeur zoals die van Luchthavenvervoer Antwerpen betekent een veilige en zorgeloze trip naar de luchthaven.
Kom op tijd naar de luchthaven

Kom op tijd naar de luchthaven

Je bent best twee uur voor vertrek aanwezig. Vanuit Antwerpen stad rijden we ongeveer 1 uur naar de luchthaven.
Wachten saai? Wij geven je een paar tips om de tijd te doden. Naar The Bar! Deze hoeft verder geen uitleg =)
Uitzicht op het panoramaterras, er is heel wat activiteit op de tarmac. Voor de dames en heren: Shop till you drop. Ontspannen met een kop koffie, even relaxen. Lees een spannend goed boek, maar hou de tijd in het oog.

Weetjes over Eindhoven Airport Luchthaven vliegveld

Na Schiphol (vliegveld Amsterdam) is de luchthaven van Eindhoven, Eindhoven airport de 2de grootste van Nederland. Eindhoven ligt in het zuiden van Nederland en niet ver van de Belgische grens. Ook Duitsland is relatief dichtbij. Hierdoor bevinden zich heel wat Belgen onder de passagiers. Eindhoven herbergt een aantal low-cost vliegmaatschappijen zoals Ryanair. In die zin is Eindhoven Airport te vergelijken met Charleroi Airport.

Eindhoven is dus vooral een knooppunt dat Zuid-Nderland verbindt met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen.
Op de luchthaven werken ondertussen 1500 mensen. Jaarlijks vinden ongeveer 5 miljoen mensen de weg naar de luchthaven. Van hieruit kan u zeer veel Europese steden bereiken en bekende vakantieplaatsen.

Wenst u te overnachten aan de luchthaven, dan zijn daar de geschikte hotels voor.
Onder meer volgende vliegmaatschappijen vliegen vanuit Eindhoven Airport: WizzAir, Transavia, Ryanair, Vueling Airlines, Cordendon, Onurair, Arkefly en Thomas Cook.

In het luchthavengebouw zijn heel wat faciliteiten aanwezig, heel wat eet- en drinkgelegenheden, winkels, hotel, vergaderruimtes en een business lounge.